tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tammen varjoon

Minä, pikku Vilperi, olen nyt elämäni elänyt. Onnellisen sellaisen ♥ Tänään tiistaina 10.7.2012 oli aika sanoa hyvästit kaikille rakkaille ja tehdä ikipeti suuren tammen juurakkoon. Täällä minun on hyvä nukkua. Niin rauhallista ja hiljaista. Ympärillä oman pesän tuoksuvat purut. Jääkää hyvästi, minä palaan nyt Luojani luo ♥



10 kommenttia:

  1. Mamilla on niin ikävä pientä... ♥ Raasulle tuli kasvain jalkaan, joten oli aika lähteä paremmille juoksumaille juoksentelemaan. Ikävä ikävä ikävä... ♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Ja noi kasvaimet on aika paha homma ku niitä vissiin hamsuille usein tulee! on se tollasen pikku eläimen elämän niin paljon lyhyempi ku meijjän ihmisten... Mun siskon talvikko elää vielä vaikka se synty ennen Vilperiä. Oli senkin kanssa mulla ennen kivaa mutta nykyään se on pelottava vanhus joka puree, en voi ymmärtää ku just se oli tosi pieni ja nyt muka vanhus. Mut Vilperil oli varmasti tosi mahtava elämä, eikä se joudu kärsimään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sen tiesi, että hamsterin elämä on lyhyt. Ja tosiaan nuo kasvaimet taitaa olla varsin yleisiä. Mutta ihana oli sekin lyhyt aika, jonka Vilperi eli ja ilostutti elämäämme täällä ♥ En vaihtaisi pois, mukava lemmikki oli ♥

      Toivottavasti saat vielä pitkään nauttia siskosi talvikosta. Katselu ja herkkujen sekä virikkeiden antaminen jo sekin on kivaa, jos ei muuten anna käsitellä.

      Poista
  3. Sinut on haastettu :) http://annunhamsu.blogspot.fi/2012/07/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, Annu :)

      Tämä blogi taitaa olla tiensä päässä, kun rakkahin Vilperini lähti tähdeksi taivaalle. Mutta vastailenpa sinulle tässä:

      1. Mikä on parasta kesässä?
      Saa olla vaan. Ainakin lomalla :)
      2. Mikä on lemmikkisi hauskin tapa?
      Vilperin hauskin tapa oli ison kuivan leivän nakertelu antaumuksella, sitä oli hauska seurata.
      3. Pidätkö piirtämisestä? Jos pidät niin mitä yleensä piirrät? En kyllä juurikaan piirtele.
      4. Oletko Petsiessä? Olen :)
      5. Harrastatko jotain eläimiin liittyvää? En harrasta.
      6. Oletko käynyt rippikoulun? En, mutta uskon kyllä Jeesukseen.
      7. Kirjoitatko päiväkirjaa? En, nuorena kyllä.
      8. Oletko koskaan ratsastanut? Kyllä ja paljon!
      9. Fanitatko jotain bändiä tms.? Taidan kuunnella milloin mikäkin sattuu kolahtamaan. American Idol-ohjelmaa tykkään seurata tosi paljon.
      10. Minkälaisessa talossa asut? Vihreässä puisessa omakotitalossa.
      11. Piditkö random-kymysyksistäni? Oli kivoja! :) Ihanaa kesää sinulle!

      Poista
  4. Huomasin vasta nyt tämän surullisen uutisen.. Pieni Vilperi, niin valloittava hamsteri olit. Hienon elämänkin elit. Paljon ilahdutit varmasti mammaasi ja niin meitä muitakin. Lepää rauhassa. <3 Lämpimästi muistelle, Heidi ja Onni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon muistamisesta!! ♥ Ihana oli jakaa Vilperin hetkiä kanssanne! Jään seuraamaan mielenkiinnolla Onnin seikkailuja! Ihania hetkiä teille yhdessä! Mami.

      Poista
    2. Oli niin ilo olla osa Vilperin elämää näin virtuaalisesti myös. :) Onnin blogi hieman päivittyy nyt hitaasti kun Onnin mamma on niin väsynyt ja ei oikein osaa löytää kultaista keskitietä opiskelun, vapaa-ajan ja töitten välille, mutta kunhan se pian löytyy, niin päivittelen taas juttuja. :)Ihan että seurailet Onnin menoa! Hymyilyttää ja ilostuttaa se. <3 <3

      Poista
    3. Täällä myös yritetään taas pian löytää kultainen keskitie. Opinnot alkavat ensi viikolla ja lisänä työt sekä perhe. Mutta kyllä sitä näin kesän leppoisien hetkien jälkeen jaksaa jälleen hypätä oravanpyörään. Vai pitäisikö sanoa juoksupyörään :) Voimia sinulle ja tasapainoa elämään! Mami.

      Poista