lauantai 10. maaliskuuta 2012

Celebrate good times!

Onnellista päivää täällä vietellään, sillä sehän on syntymäpäiväni ♥ Yksi kokonainen vuosi pienen hamsterin elämää takana. Tämän päivän olen viettänyt lähinnä lekotellen ja lahjoja odotellen. Ja tulihan niitä lopulta! Jättiläisjäätelö sekä herkkusiemensekoitusta! Ja ihanat puuhaputket, jotka suorastaan kutsuvat sukeltamaan lävitsensä. Olen onnellinen!

  

5 kommenttia:

  1. Onnea ihana Vilperi! Saitpas ihanan lahjan -Onni Mufasakin tykkäisi tuollaisesta jätskistä. Olkooy syntmäpäiväsi iloinen ja tuleva vuosikin rattoisa! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta toivotuksesta! ♥ Minä niin toivon, että Onni Mufasakin pääsee maistamaan joskus tällaista maukasta jätskiä :) ps. Mamia kovasti alkoi kiinnostaa sitruunan tuoksuinen puru, vaikka itse luulen olevan parempi, kun ei sellaista täältä päin metsämaita löytyisi =) Odotellaan innolla kokemuksia kuitenkin...:)

      Poista
    2. Täytyy pitää silmät auki jotta tulee vastaan herkullinen jätski Onnillekin. ;) Voi kuule siinä sitruunaisen purun kanssa kävi niin, että siivoillessa täysin unohdin uudet purut ja ajauduin vain laittamaan tavallista purua! Ajattelin näin jälkikäteen sitten tutustua puruun ja hieman sitä heitellä dunaan toisten purujen sekaan. Jännitän kovasti mitä Onni Mufasa siihen sanoo... :)

      Poista