keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Tuulen puhalluksia

Onpa hassua. Käväisin viereisellä pellolla ja takaisin palattuani kotimetsäni oli hieman muuttunut. Olisiko raikas tuulenpuuska ollut asialla. Oli miten oli, mutta puumajani viereen oli ilmestynyt kumpare. En vielä ehtinyt tutustua siihen tarkemmin, mutta varmasti vielä teen sen. Kumpare on ainakin siitä hauska, että sen avulla pääsen helpommin kiipeämään puumajani katolle. Lisäksi aivan yllättäen löysin valtavan pitkän tunnelin. Mahtavan hauska! Vähän aikaa siinä meni ennen kuin uskaltauduin sen uumeniin, mutta sen jälkeen olenkin rampannut siellä alituiseen. Ties vaikka joku kerta ottaisin siellä pienet torkut.

On muuten selvä kesän aavistus jo ollut metsässäni. Nimittäin m-a-n-s-i-k-k-a !!! Voitteko uskoa? Oli valtavan hyvää, söin tietysti kaiken.

Kuvasta näette uuden kumpareen sekä tunnelin suun. Tunnelin toinen pää on ihan juoksupyörän lähellä. Minä olen kuvanottohetkellä kukkaruukussani. Sen tietää siitä, että ovi on kiinni ☺

4 kommenttia:

  1. Minkä ikäinen on se ihminen joka antaa sinulle ruokaa?

    VastaaPoista
  2. Kamalan vaikea arvioida käden ja äänen perusteella. Aikuinen hän taitaa kuitenkin olla. Sillä metsässäni vierailee hänen kanssaan silloin tällöin ihmisiä, joilla on puolet pienemmät kädet.

    VastaaPoista
  3. Arvelisin että nämä pienet kädet ovat isomman käden lapsia. arveletko samaa?

    VastaaPoista
  4. Niin, olenhan vain hamsteri ja itsekin vielä lähes vauva ♥

    VastaaPoista